Beleggen / investeren

Zoekt u een veilige belegging met goede rendementen?

Door het verstrekken van een lening aan NUL40 Housing investeert u in vastgoed met karakter. Wij investeren in hoogwaardige panden in de woonkern van Eindhoven.
Onze interesse gaat uit naar leegstaande en (deels) verhuurde panden. En wij schrikken niet van een verbouwing of achterstallig onderhoud.

NUL40 Housing heeft een lange termijnvisie en streeft naar het opbouwen van een stabiele belegging voor de toekomst.

Onze beleggingshorizon start met een periode van minimaal 5 jaar.

 

Wij zijn gespecialiseerd in de Eindhovense vastgoedmarkt. Naast een stabiele belegging streven we ook naar kwaliteit in plaats van kwantiteit. Met geduld kopen wij slechts de panden die qua locatie gunstig liggen ten opzichte van de belangrijke plekken van Eindhoven. Daarnaast zal er door de commanditaire vennootschap minimaal 3% worden afgelost op de bancaire financiering. Hierdoor is het mogelijk om u als investeerders uw inleg terug te kunnen betalen, zelfs bij waardedaling van het vastgoed. Hiermee kunnen wij de risico’s tot een minimaal beperken.

Professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Bij de aankoop van nieuwe panden laten we ons door lokale makelaars adviseren, waarna we ons in het vervolg traject door AKD Prinsen laten begeleiden. Zowel in de oprichting van de commanditaire vennootschappen als de daarbij behorende leningsovereenkomsten met investeerders. Daarnaast hebben we het beheer volledig uitbesteed aan Van Bergeijk Beheer. Dit is een lokale professional die verantwoordelijk is voor het financieel-, technisch en commercieel beheer van alle panden van NUL40 Housing.

Mocht u meer willen weten, neem dan even contact op via beheer@nul40housing.nl. Dan komen wij graag een kop koffie drinken.

‘’Wij streven naar een goede balans tussen rendement en kwaliteit’’